Kako ustavim sinhronizacijo izbrisanih aplikacij v iPhonu? Popravek!

How Do I Stop Deleted Apps From Syncing Iphone

To je kot zaplet slabe grozljivke: znebite se svojih aplikacij, a ne glede na to, kolikokrat to storite, vaš iPhone še naprej prenaša izbrisane aplikacije. Nočete jih več. Ne potrebujete jih več. V tem članku vam bom pokazal kako ustaviti sinhronizacijo izbrisanih aplikacij v iPhonu .



Zakaj se moje izbrisane aplikacije vedno znova vračajo?

Ko iPhone povežete z iTunes v računalniku, se bodo vaše aplikacije znova namestile, ker se iPhone konča s sinhronizacijo s staro različico knjižnice iTunes. Če želite preprečiti, da bi se izbrisane aplikacije posodabljale, sinhronizirale z vašim iPhoneom in se nenehno vračale, morate narediti nekaj stvari:



1. Izbrišite svojo ponovno nameščeno aplikacijo

Prva stvar, ki jo morate storiti, da zaustavite sinhronizacijo izbrisane aplikacije, je izbrisati kršitveno aplikacijo. Pritisnite prst na aplikacijo, počakajte, da se trese, in nato tapnite belo 'X' v zgornjem levem kotu ikone. Upoštevajte, da ste izbrisali samo lokalno kopijo aplikacije. Zdaj lahko preidemo na naslednji korak, da se ta izbrisana aplikacija ne sinhronizira.

2. Ustavite, da se izbrisane aplikacije sinhronizirajo, ko priključite iPhone

V tem koraku bomo odstranili možnost samodejne sinhronizacije aplikacij v iTunes v računalniku, s katerim sinhronizirate iPhone.



  1. Priključite iPhone, iPod ali iPad v računalnik z iTunes
  2. Kliknite na iTunes meni . Najdete ga v zgornjem levem kotu zaslona
  3. Kliknite na Preference
  4. Izberite Naprave zavihek.
  5. Potrdite polje poleg besed Preprečite samodejni sinhronizaciji iPhonov, iPodov in iPadov .

Če izklopite možnosti samodejne sinhronizacije, lahko zdaj izberete samo tisto, kar želite sinhronizirati, in lahko ustavite samodejno posodabljanje izbrisanih aplikacij.

3. Moje izbrisane aplikacije so še vedno na mojem iPhoneu, iPadu ali iPodu!

Zadnji zadnji korak, ki ga boste morda morali storiti, da bi preprečili sinhronizacijo in posodabljanje izbrisanih aplikacij v iPhonu, je tisti, ki ga ima sam iPhone.

Na glavnem zaslonu iPhona tapnite Nastavitve -> iTunes in App Store -> Samodejni prenosi in se prepričajte, da je drsnik na desni strani Aplikacije je izklopljen. Če je zelena, je vklopljena - zato se prepričajte, da je aplikacija siva, kot na spodnji sliki.



Izbrisane aplikacije: Nič več sinhronizacije, Gone Forever!

Ta aplikacija, ki ste jo prenesli pred šestimi meseci, ne sme biti moteča vsakič, ko želite v računalniku sinhronizirati iPhone z iTunes. V spodnjih komentarjih nam sporočite morebitno preganjanje aplikacij in z veseljem vam bomo pomagali.